Forsøgets
formål er at undersøge hvordan ændringer i mejeriprodukters struktur påvirker
blodets indhold af fedtstoffer. Forsøget forløber over ca. 2 mdr. hvor du på 4
forskellige testdage skal indtage et testmåltid. På testdagen skal du møde
fastende om morgenen og vil være færdig sidst på eftermiddag. Undervejs vil du
få serveret et testmåltid, få taget blodprøver løbende (du skal kun stikkes én
gang pr. testdag), samt registrere appetit. Afslutningsvis serveres et ad libitum måltid.
Du kan deltage hvis du er en sund, rask og normalvægtig mand i alderen 18-40
år. Du vil ved henvendelse få stillet yderligere spørgsmål for at sikre at du
passer ind i målgruppen.
Efter
endt deltagelse vil du modtage en godtgørelse i forbindelse med din deltagelse.
Forsøget foregår på Institut for Idræt og Ernæring,
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg. Ønsker du at deltage, så send en e-mail til
dairymat@nexs.ku.dk eller
ring til projektleder Louise Kjølbæk på 93 50 96 38. |