Vi søger raske forsøgspersoner til at teste fire forskellige klæbere på huden bag øret

 
Du kan muligvis deltage i dette forsøg hvis du:
  • Er rask.
  • Er mere end 18 år gammel.
  • Har rask hud i området bag øret

UNEEG™ medical har udviklet et system til kontinuerlig måling af hjerneaktivitet (EEG). Systemet består blandt andet af en plastikplade, der klæbes fast på huden bag øret. Som rask frivillig har du nu mulighed for at deltage i forsøget, hvor formålet er at afprøve fire forskellige slags klæbere til plastikpladerne.

Forsøget foregår på Bispebjerg Hospital i perioden September 2021 til Januar 2022. For at kunne deltage skal du kunne møde fysisk på hospitalet 1-2 gange ugentligt, fordelt på mandage og torsdage, over en periode på ca. 6 uger.

Ved hvert besøg vil du få foretaget målinger af huden under plastikpladen og du vil dagligt skulle besvare et spørgeskema, som du vil få tilsendt på din mobiltelefon.

Desuden skal du være rask og fyldt 18 år. Du må hverken være gravid eller ammende.

 

Du vil modtage en ulempegodtgørelse og blive refunderet for eventuelle transportudgifter, du måtte have i forbindelse med forsøget.

 

Det er frivilligt om du vil deltage, og du kan til enhver tid afbryde forsøget uden at det får konsekvenser for dig.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om forsøget, er du meget velkommen til at kontakte projektsygeplejersken Jennifer Blankensteiner på mail jebl@uneeg.com eller på telefon 25 65 75 43 ml. kl. 10-14.

 
 
 
 
Godkendt af etisk komité med journalnummer: HS-:2110871
 


Jennifer Blankensteiner
UNEEG A/S
Borupvang 2
3450 Allerød
Tlf: 25657543
jebl@uneeg.com